şimdi yaptığım yoruma o kadar kolay mı, yada insanın düşünceleriyle oynama işten çıkarsa sebebi sensin gibi şeyler yazan olur olmasa da düşünen olur bilemem, böyle firmada yol-yemek olmadığını düşünerekten yazıyorum fakat şu zamanda bu şekilde ayın her günü çalışıp maaşı 3500₺ olup ekstra bir olanak yoksa büyük ihtimalle kendine güvenin yoktur. Herkes herşeyi yapacak değil ama sen herşeyi yapacak bir potansiyale sahip olduğunu düşünüyorum o paraya çoğu kişi kazanamıyor olabilir sen çıktıktan sonra senin gibi aylık ödemesi zorunlu olan çoğu insanda vardır fakat sen oradan çıktığında başka iş bulamam düşüncesine neden giriyorsun? iş bulamayacağını düşünüyorsan yanılıyorsun sana söyleyim sana heryerden ekmek çıkar ben bir işveren olsaydım seni tutardım. Neden? bu kadar köleliğe rağmen firmanı zararı uğratacak birşey yapmıyorsun adamın evindeki buz dolabına kadara taşımışsın nerde oturduğunu bilmiyorum çık işlek bi caddeye mağaza mağaza gez abi en son bunu yap. Gerçekten o fiyata part-time çalışılır ama sen part time değil duble full time çalışıyorsun demem o ki kazanıp paylaşmayı bilmeyen insanların yanında çalışacağına tek başına ufak tefek küçük dandik eşyalar bile satsan yine aylık o parayı çıkartırsın hacı benim yaşım 23 elimden gelen herşeyi yapmışımdır bunu övünmek gibi anlatmıyorum herkes her işi yapamaz tekrar diyorum ama sen bu zamana kadar işin olmayan çoğu şeyi bile yapmışsın. Ortada bırak ve bi beddua et yeter... böylelerine müstehak, şimdi niye beddua etsin zorla mı çalışıyor diyenlerde çıkarsa, yorumlarda gördüğümde onlara da bi beddua ben ederim. Kendini asla ezdirme şu zamana kadar herşeye eyvallah etmişsin ama sen başka iş bulamayacak kapasitesiz biri değilsin şu anlattıklarına göre yarın iş bulursun arasan... Kendine güven, adaletsiz olunan yerde durma ve yasal olarak zarara uğratabiliyorsan uğrat. Yukarıdaki yorumlarda denilen gibi şikayet et uğraşmak istiyorsan...