İnternetten uzun süreler bu durumu araştırdım, şu an zaten işten ayrılmak istesem de borçlarımdan dolayı ayrılamıyorum ödeyemeyeceğim için. SGK ya bu durumu bildirirsem ve kanıtlamayı başarırsam bu adamlar zaten beni işten kovarlar yine çıkmaza gireceğim. Elim kolum bağlı SATIŞ ELEMANI olarak alındığım işte çay servisi, patronun arkadaşlarına hizmet, işyerinin özel ihtiyaçlarını karşılıyorum
Hocam bulunduğum şehir küçük bir yer olduğundan dolayı işyeri rahat 30-40 senelik bir yer yani babasının babasından kalma bir yer, herkesi tanıyorlar. Şöyle diyeyim, ne zaman bir ihtiyacım olsa tek telefonla işimi tanıdıkla halledebiliyorlar. Buradan çıktığımda başka bir işyerine girmeye çalıştığımda 1. gün çalışırım 2. gün muhtemelen bana karşı bir yalan uydurup kovduracaklar, çok iyi biliyorum. Yanımızda yabancı bir arkadaş çalışıyordu, çocuk yabancı olmasına rağmen 10 numara kral bir çocuktu, işe 6-7 gün uyuya kalma sebebiyle 20-30 dakika geç geldi diye işinden kovdular. Şu an çocuk hiçbir yere giremiyor, hemen telefon edip olacak işi bozuyorlar.
Bu işyerinin 2 dükkanları var 1.si bulunduğum şehrin merkezinde 2.si üniversitenin birinde yerleri var. Üniversite açık olduğu vakitlerde sabah 7 de ünideki yerlerinde oluyorum saat 16-17 civarlarında kapanıyor, bütün çalışanlar evlerine giderken beni merkezdeki işyerine çağırıp kapanışa kadar çalışıyorum. Bunun için ekstra diğerlerinden ne fazla ne eksik alıyorum. (:
mesajda da belirttiğim gibi siz kabullenmişsiniz...