Bumudur yani sana göre ilim ve fen.
İmla kurallarına uymamış olmam dinin ilimi inkar ettiği manasınımı çıkardın

Sabaha kadar devam etsek boş bence. Zira ben sana kuranın veya dinin MENİ'nin sırt ve kaburgadan çıktığını değil muhtemelen sen YİNE yanlış anlamışsındır diyeceğim. Bu defa satırlarca başka başka şeyler anlatırsın.
Ben sana kurandan veya gerçekten tahrif edilmemiş semavi kitaplarda hz. Ademin doğum tarihi ile ilgili birşey yok diyorum. Senin ilk gösterdiğin Wikipedia ve sonraki resimlerde güya yahudilerin böyle böyle dediğini yazıyorsun.
İmla dan ilmi inkar ettiğin sonucuna nasıl ulaştın? Saçma sapan cümleler kurarak üste çıkacağını sanıyorsun ama boşuna, imla hatası yapıyorsun o halde ilmi inkar ediyorsun mu dedim? Bu çarpıtmaların seni hayatın hiçbir yerinde haklı çıkarmaz ve bir şey ayrı yazılır tıpkı her şey gibi. Hala küçücük fikrinle wiki wiki diye boş konuşuyorsun, Tevrat diyorum değişti diye uyduruyorsun, inandığın kitaptan bilim dışılıkları söylüyorum boş diyorsun. Senin için parmaklarımı yorduğuma değmez, artık beni alıntılama, ben İlber Ortaylı gibi cahille sohbeti kestim, keşke
@PowerKing; in tavsiyesine uyup hiç muhatap olmasaymışım. 50 tane Ayet yazarım cevap veremez, bir görsel wiki den diye açık bulduğunu zanneder aklınca. O wiki de birileri için Peygamberdir yazıyor, o zaman inanmayalım nasıl olsa sahtedir. Olmayan mantığınla az ötede oyna, sinirlerimle oynamayı başardın şimdilik ama tekrar bunun gibi densiz bir cevap karalarsan cahildir demem lafımı esirgemem rezil olursun haberin olsun.