@osmanlitorunu; Osmanlıcı arkadaş, herkes cahil bir sen uyanıksın değil mi? Sana milyon kere engellediğimi ve muhatap olmak istemediğimi söyledim, bilgi birikim seviyen çok düşük ve seninle tartışmak gerçekten anlamsız. Her şeyi biliyormuş gibi görünüp hiçbir şey bilmeyenler vardır ya, heh işte tam olarak öyle.

Buyur, sen fetva makamı mısın da oradan o çıkmaz diyebiliyorsun? Hadi oradan o çıkmaz, kendine güvenen 20-30 arkadaşını topla, bir gün belirle ben tek başıma geleceğim istersen youtube da bir canlı yayında çok tartışmak istiyorsan Kuran'ın ve kütüb-i sitte'nin tamamından sorumlusunuz, Ayet Ayet soracağım cevap isteyeceğim ama kıvırmak yok, orada öyle demek istemedi yok, biz bilemeyiz yok. Sadece yaratılış veya sadece savaş, sadece kadın hakları üzerine değil, Kuran'ın ve sahih hadislerin tamamından sorumlusunuz var mı cesaretin? Var mı bilgin? Öyle laf arasında çıkıp orada öyle demek istemedi gibi saçma sapan şeyler ile açık bulmuşsun gibi sevinme. Hadi bunu geçelim, bir bu Ayet mi sence takıldığım? Konuşmaya başlayalım mı Ayşe'den Zeynep'den Mariye'den mesela? Gireyim mi Cemel vakasına? Başlayayım mı Beni Kureyza katliamından? Gireyim mi Harre olayında İslam Halifesinin Medineyi bastırıp binlerce Müslüman kadından yüzlerce belki binlerce babasız çocuk oluşundan devam edeyim mi? Hangi soruma cevap verebileceksin? Arkadaşlarını topla dediğim gibi ama zor sorarım haberin olsun, rezil etmeden de kolay kolay bırakmam. Yok öyle bilgisiz şekilde forumda ahkam kesmek, bilmiyorsan susmasını öğreneceksin.