Feroox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence komşu da kazanmalı Bunun sektörle değil, tanıdığa iş yaptıralım, ucuza gelir, oda kazansın gibi kült bir mantığa sahip olmaktan kaynaklı, inanın sektörden biri olarak eleştirmiyorum. Nötr üm bu konulara karşı, lakin bizim milletteki karşılıklı fırsatçılık illetine ifrit oluyorum. Kolay yoldan para kazanma, kolay yoldan iş gördürme, bilgi birikime olan sıfır saygı olgusunun sonucu bunlar. Geçmiş olsun diyelim, Ne diyelim...
Tam olarak böyle oldu hocam sanırım tanıdık kazansın...
imgvia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satılık boğaz köprüsü var hocam komsunuza iletebilir misiniz? İlk sahibiyim ve uygun fiyat vericem. Size de komisyon düşer mutlaka. 😅

Edit: İsim değiştirme hakkı 1 kere kullanıldı. Son bir hakkı var.
İsim değiştirme hakkı yüzünden alınmayabilir hocam mlsf...
Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Küçük bir ilçede yaşarken benzer bir olay geldi başıma birkaç sene önce. İlçenin en zengin şirketi web sitesini yaptırmak istiyor. Arkadaş da beni önermiş. Tabii kod bilgim falan yok. Ben de herkes gibi wordpress kurup, kurumsal bir tema alır ve ürün girişi yaparım dedim. Ürün girişi oldukça meşakatli ama. Yaklaşık 500 ürün var. Bunların fotoğrafları kırpılacak ve siteye eklenecek. Sadece alan adı ve tema ücreti ile fotoğrafların kırpılma işleminin maliyeti 500 TL. Ben de 750 TL talep ettim toplamda. Bana aynen şunu dediler; "Ya çok dedin, 100 TL'ye yapacak çok kişi var".

Kısacası Yaradan herkese böyle bonkör müşteri nasip etsin
100TLye yaptırıp bozulunca size geleceklerdi hocam çok oldu
saydek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmeti veren kurum hakkında atıp tutmak hatalı bence benim düşüncem adam fatura kesiyor ofis açmış cart curt masrafları var sonra sen gel amatör webmasterden Piyasa dersi al.
"amatör webmasterden " bir şey demiyorum hocam yorumunuz için teşekkürler.