Gözlemlediklerim sistem satış ortaklığı değil.
Ürünüde siz alıyorsunuz, gönderim sizde iade vs konular hep ilgilenmek gereken bir alan. 1 dk pc basından ayrılamazsınız sanırım. Kaç kişi yönetiyorsunuz tek kişi altından kalkabilir mi bilmiyorum.
Gelirlerde inanılmaz bir orantısızlık var.
Sanırım yeni bir site cünkü 6 ay önce gelir yokmuş fazla.
Böyle yeni bir sisteme son aylık kazancının katlarca fazlasını verip siteyi alacak biri olduğunu düşünmüyorum.
kazançları gülük düşünmüştüm Aylıkmış.
Bu uğraşı ve karları hesap edersek elden çıkrmanızda fayda var. bence bunlarla uğraşılmz.
Ömür törpüler.
Mantıken tüm aylar ortalamasına göre bir değer üzerinden makul bir fiyat söylenebilir.
Sitelere her kelimeden binlerce hit gelmiyor 1 kelimed 1 sıra düşse gelirler taban yapar, risklerde söz konusu
Satılığa çıkarma kararınız bence çok yerinde.
Merhaba,
Tek kişi yönetiyorum. Ürünü ürettirip ben satıyorum. Bana özel bi ürün. Rekabet neredeyse yok, çünkü herkes üretemez.
Günlük maksimum 10 mesaj geliyordur. Düşündüğünüz gibi başından kalkılamayacak bi durum yok. Maksimum kargo dahil günlük harcadığım süre 2 yada 3 saattir.
İade pek olmuyor. 100 siparişte 3-4 maksimumdur. İhtiyaç ürünü, keyfi olarak aldıkları bi durum değil sürekli tekrar tedarik ediyorlar yani.