Hocam 1,5 Milyon TL'ye yakın para batırdım. Düğünüm vardı geçen ay, iptal oldu. Ailemden uzaklaştım, nişanlım gitti, düğün iptal oldu psikolojim alt üst oldu. aynı senin gibi listemde dünya insan var ancak sadece ve sadece babamla telefonlaşıyorum. Psikiyatriye gittim ilaç aldım az çok uyumama yardım ediyor en azından ama yıkılmadım ayaktayım her şey çok kötü durumda her şey gitti bittim yapayalnızım ancak her şer de bir hayır vardır diyorum.
  • Bakara Suresi, 153. ayet: Ey iman edenler, sabırla ve namazla yardım dileyin. Gerçekten Allah, sabredenlerle beraberdir.
  • Bakara Suresi, 155. ayet: Andolsun, Biz sizi biraz korku, açlık ve bir parça mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle imtihan edeceğiz. Sabır gösterenleri müjdele.
  • Al-i İmran Suresi, 186. ayet: Andolsun, mallarınızla ve canlarınızla imtihan edileceksiniz ve sizden önce kendilerine kitap verilenlerden ve şirk koşmakta olanlardan elbette çok eziyet verici (sözler) işiteceksiniz. Eğer sabreder ve sakınırsanız (bu) emirlere olan azimdendir ve bir sürü ayet, hadis. Beni ayakta tutan daha çok dine daha çok yaklaşmam oldu sanırım.