Adminlikten kastım sayfaların sahipliği. Shadow banı sayfanın takipçilere önerilmemesi olarak kullanıyoruz siz nasıl biliyorsunuz bilmiyorum ama bu kelimeyi söylediğimde diğer adminler bunu anlıyor. SMM Paneliniz var kimse yoğurduna kara demez ama işin doğrusu budur. Yabancı değil türk bot takipçi de hesabın aktifliğini öldürür. Hangi ülke olduğunun bir önemi yok bot bottur. Türk birinin keşfetinde rus da olur ingiliz de benim keşfetimde bir sürü ingilizce post var. Beğendiğiniz şeyler keşfete yön verir diyorsunuz ben de bundan bahsediyorum sayfayı takip eden kişiler sayfa ilgi alanında olmadığından beğenmeyeceği için instagram postu beğenilmiyor olarak algılayıp daha fazla kişiye göstermeyecek. Bir şey bilmiyor olsam milyonları bir araya toplayamazdım. Lütfen acaba bilmiyor olabilir miyim diye biraz kendinizi sorgulayın.
hocam benim kendi sayfam var ve erişimi hiti de gayet yerinde. Ben bu sayfaya botta bastım, çekilişte aldım (ki ben çekiliş düzenleyicisi değilim dışarıdan satın alırım) hatta ve hatta bazı postlarıma türk beğenisi bile yolladım. Buna rağmen keşfete düşüyor postlarım keşfet engelim vs yok. Ha illahaki bu kadar işlemi yapmak bir yerde olumsuz etkilemiştir sayfayı ancak dediğiniz şekilde shadow ban vs asla böyle bir söz konusu durum olmadı

Neyse konu sahibine yeterince bilgilendirme yaptık diye düşünüyorum daha fazla kafa karışmanın anlamı yok bilgiler için teşekkürler iyi forumlar