Senin borcun için başkasını arayamazlar bu konuda şikayetçi olabilirsin.
Sözlü ve yazılı olarak tahattüt vermediğin sürece büyük yaptırımları yok borçların. En fazla maaşına haciz emri gelir o da sigortalı çalışırsan. Askerlik için bir şey diyemiyorum ancak sinir ve stres ile olacak iş değil bu hocam. Öncelikle silkelen kendine gel iyi bir işe gir. Borçlarını bir süre ertele kırmızı kalem yememiş olsan bile o gecikme ile zaten kredi çekemezsin uzun bir süre.
Eğer şu anda imkanın varsa askerliğini yap gel kurtul bu dertten. Tefeci gibi şeylere de bulaşma. Banka borcu ödenmezse en fazla yasal sınırlar içerisinde faiz uygular ve öderken faizi sildirebilirsin ancak tefeci öyle değil maalesef.
Hocam o eklediğim yazı önceye ait sonra birşeyler oldu askerlikden aradılar kaçak gözüküyorsun acilen birliğe teslim ol vs. Direkt gittim izmire teslim olmaya

fakat şuanda acayip bir şekilde bunalımdayım ne derdime çare var nede bulabileceğim bir çıkış yolu şu durumda