androidoyuncusu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi malımızı üretiyoruz. Sürekli satıyoruz ama insanlar pazaryerleri dışındaki sitelerde alışveriş yapmak istemiyor.
Komisyonunu geçtim 70 TL üzeri kargoyu mağazaya yüklemesi çok saçma. 1 anahtarlığı o zaman 40 TL yapacağız.

Birisi var zaten değinmek istemiyorum ne kazanç gösteriyor ne başka birşey ne yaptığı belli değil. 2 ay parayı bekletiyor.

kendimizi pazaryerlerinden çekmeyi planlıyoruz nasıl bir yol izleyebiliriz.
Hocam şahsen ben yerinizde olsam, site açmak, pazaryeri kurmak vs işleri ile millete para kazandıracağıma Insatagram üzerinden içerik üretirdim. İçeriklerin yanında onun satışını yapardım. Mesela 2 sayfalık post olurdu. İlk sayfa içerik 2. sayfa ticari ürün olurdu. Kitlem büyüdükçe de daha fazla satış yapabilirdim. Bunu yapan çok var. Çünkü siteye seo, reklam çalışması vs çok uzun zamanda dönüşüm alınacak şeyler. Instagram reels üzerinden bir 10K+ üzeri kitle edinin. Gerisi hallolur. Hatta reklam bile alabilirsiniz. Ciddi manada instagram üzerinde 3 defa uğraşım oldu. 3 keresinde de keşfete düşüp organic takipçi edindim. Zor değil. Düzenli aralıklara yoğun bir şekilde hem post hem reels hem video paylaşın. Artışı analiz üzerinden takip edersiniz. Ayrıca ilk etaplarda hikaye paylaşmayın. Sayfanız küçük olduğunda sizi tanımayanlar genelde hikayeden sonra takipten çıkıyor. Hikayeleri çok büyük bir kitle edindiğinizde paylaşın. NEXT!