Ben avukatım. 2012 yılında Akbank 100 TL artı para vermiş unutmuşum icraya koymuş. ( 2021 yılında kara listeden çıkardı)
Bende kredi çekemedim onlar yüzünden. Evkurdan telefon alıp satmışlığım da var. ( Ki bence vazgeç. Kesinlikle mantıklı değil )
Sonra işe girdim. Tüm borçlarımı ödüyorum. Ödedikçe borcum artıyor. Ha takmıyorum orası ayrı. Çünkü gelir var gider var. Gelir arttıkça gider artıyor. Maaşlı çalışırken 10-15 geliyordu borcum vardı. Şimdi maaş veriyorum yine borcum var.
fakat demek istediğim elbet bir yerde diyorsun ki artık yeter. Kalkmalı ve başlamalıyım. O sebeple ilk ve en önemli tavsiyem evkurdan uzak dur. İcra borcunu ödemesen de ( en azından şimdilik) olur. Borç borçla kapatılmıyor bunu iyi tecrübe ettim.
En dibi gör ki bundan kötüsü olmaz diyesin. Sonra her gelen iyi geliyor
hocam hay allah razı olsun vallahi satırlarca yazdığımı siz çok güzel özetlemişsiniz evkur illeti :/ malesef öyle 4 bin paraya ihtiyacım var bulamıyorum mecbur oradan 11 bin tl olarak alacağım yoksa çarşamba son gün işten çıkacağımı söylediğim için para istemek içeriden pek uygun olmuyor ne yapacağımı bilemedim 4000 tl için 11 bin ödemek çok saçma tefeciye bulaştım 5 bine 8-9 bin istiyor fakat oda aylık 1000 tl ye anlaştıysak 2.ay 2-3 bin tl istiyor akrabam malesef yok ne yapacağımı bilemedim :/ çıkış yolu da yok dediğiniz gibi