FurkanAkman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Macbook Air M1 16gb ram modelini genel olarak almamı önerir misiniz ?
Kesinlikle ilerisi için 16 GB ram olan modelini almalısın.

2- Programlarla ilgili beni rahatsız edecek kadar çok sıkıntı yaşar mıyım ?
Crack vs. işleri genel olarak macbook tarafında da var. Bazı yazılımlarda sorun olabilir ama bunun için en çok kullandığın yazılımları yazmalısın.

3- Macbook m1 ikinci el alınır mı ? teknolojide ikinci ele pek güvenmem ama mesela 2-3bin daha ucuza 1sene garantisi kalmış m1 alınır mı ?
Temiz olan kesinlikle alınır.
4- Şu an 17.3 inc laptop kullanıyorum ekranı bana gereksiz büyük geliyor, fakat 13inc macbook da küçük mü gelir diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
Bu sorunu kesinlikle yaşayacağını sanmıyorum çünkü çok kaliteli bir ekranı var. Alıştığın zaman büyük ekrana gerek olmadığın hatta en önemlisi şarj süresinin çok iyi olduğunu görebilirsin. Ayrıca gün içerisinde genelde 2 laptop 1 masaüstü ekranına bakıyorum bunların arasında macbook da var bana hiçbir zaman küçük gelmedi. Hatta aralarında en sevdiğim ekran diyebilirim.

Ayrıca aktif olarak satış konum vardır. Düşünürseniz yardımcı olurum.
https://www.r10.net/ikinci-el/327181...zay-grisi.html
Ozantunaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkinci el az kullanılmış 13 inç MacBook Pro aldım memnunum ama iyi araştırın iyi inceleyin YouTube da bir video vardı ikinci el MacBook almakla ilgili onu izleyin ayrıca
begreen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
14 m1 pro kullanıyorum, yapay zeka ve mobil uygulamlarda gayet kullanışlı, daha öncesinde 16 kullanıyordum hafifliği ciddi avantaj
Yorumlarınız için çok teşekkürler @FurkanAkman; ilanınızı inceleyeceğim