504 anahtar kelimede bulunması için ne yapıyorsunuz. İlk paragrafa o anahtar kelimeleri mi koyuyorsunuz yoksa makale içinde anahtar kelimeleri bold(kalın siyah) şekilde mi belirtiyorsunuz. Başarılar.
Merhaba,
Anahtar kelimeleri kalın, italik yapma vb. gibi işlemler ile Google'ı kandırabileceğimi düşünmediğimden o şekilde bir metin biçimlendirme yapmıyorum.
Anahtar kelime araştırması yaparken çok fazla efor harcıyorum, topic ile ilgili ne aranıyorsa (ilgili arama terimleri) yer geçirmeye çalışıyorum.
bu kadar hızlı indeks, sıralama ve trafik kazanması gerçekten mükemmel bir başarı bence. Ayda 3k kazanmasanız bile gidiş yolundan sınıfı çoktan geçtiniz bence hocam

Tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.
Mesajınız için çok teşekkür ederim.
Topikal otoriteyi sağlamak için örneğin;
Diş ağrısına ne iyi gelir?
Bu başlıkla ilgili bir içeriği hazırlarken hangi yolları izliyorsunuz acaba?
Diş ağrısının nedenleri
Diş ağrısı nasıl geçer
Diş ağrısı kaç gün sürer vs vs
Bunlar bildiğimiz standart alt başlıklar olabilir fakat tam anlamıyla bir otorite sağlayabilmek için diş ağrısının Google'a göre benzer anlamsallık ifade eden kelimeleri nasıl buluyorsunuz?
Kullanıcılar bunları da sordu ve ilgili aramalar kısmı haricinde kullandığınız bir araç vs var mıdır?
Şimdiden teşekürler.
Tabii, yanıtlayayım.
Diş ağrısı ile ilgili içerik yazdığımızı varsayalım.
İlk olarak
diş ağrısı anahtar kelimesini aratıp çıkan rakip linklerini bir Word içine aktarıyorum.
Burada çıkan rakiplerimin hangi kelimelerde görünür olduğunu analiz edebilmek için Semrush aracını kullanıyorum. Burada min. ilk 3 sırayı hedeflediğimden ilk 3 rakibimi kesinlikle analiz ediyorum.
Üstteki görselde göründüğü gibi rakibimi hızlıca analiz ettim. Sonrasında ilk 10 sırada olan ve min. 90 aranma hacmine (kelimeye göre min. volume değişir) sahip olan kelimeleri görebilmek için filtreleme yapıyorum.
Kelimeleri çıktı alıyorum ve yalnızca türkçe karakter ile oluşturulan kelimeleri seçiyorum (diş ağrısı ve
dis agrisi).
Öncesinde de sağlık sektöründe tecrübem olduğu için şu H tags yapısını muhakkak kullanıyorum.
Hastalık Adı Nedir? (H2)
Hastalık Adı Tedavi Yöntemleri Nelerdir? (H2)
Hastalık Adı Tanı Yöntemleri Nelerdir? (H2)
Hastalık Adı Tipleri Nelerdir? (H2) (Bu başlık bazı konular için mevcuttur, tüm hastalık içeriklerinde uygulanamayacağı zamanlar oluyor.)
Hastalık Adı Evreleri Nelerdir? (H2) (Bu başlık bazı konular için mevcuttur, tüm hastalık içeriklerinde uygulanamayacağı zamanlar oluyor.)
Hastalık Adı Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (H2)
Soru 1 (H3)
Soru 2 (H3)
Soru 3 (H3)
Soru 4 (H3)
* Tüm soruları FAQPage olarak ekliyorum, WordPress ve özel CMS'lerde
https://saijogeorge.com/json-ld-schema-generator/faq/ bu aracı kullanarak yapısal veri oluşturabilirsiniz.
Şimdi bunu diş ağrısı için uygulayalım.
Diş Ağrısı Nedir? (H2)
Diş Ağrısı Nedenleri Nelerdir? (İmli liste ile nedenler verilir) (H2)
Diş Ağrısı Nasıl Tedavi Edilir?
ya da Diş Ağrısı Tedavi Yöntemleri Nelerdir? (İmli liste ile verilir) (H2)
- Sarımsak
- Alkol
- Kolonya
- Diş Fırçalamak
- Soğuk Kompres
Diş Ağrısı Nasıl Geçer? (H2)
Diş Ağrısına Ne İyi Gelir? (H2)
Çürük Diş Ağrısına Ne İyi Gelir? (H2)
20lik Diş Ağrısına Ne İyi Gelir? (H2)
Diş Ağrısı İçin Evde Uygulanabilecek Yöntemler Nelerdir? (H2)
Çocuklarda Diş Ağrısına Ne İyi Gelir? (H2)
Diş Ağrısı Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (H2)
Diş Ağrısı Nasıl Önlenir? (H3)
Diş Ağrısı İçin Evde Tedavi Mümkün mü? (H3)
Diş Ağrısı Baş Ağrısı Yapar mı? (H3)
Kolonya Diş Ağrısına İyi Gelir mi? (H3)
Alkol Diş Ağrısına İyi Gelir mi? (H3)
Diş Fırçalamak Diş Ağrısına İyi Gelir mi? (H3)
Gece Başlayan Diş Ağrısı Nasıl Dindirilebilir? (H3)
Sıkça sorulan soruları hem rakiplerimden hem de Semrush aracının Question Keywords sekmesinden bakıyorum. Bu araçların yetersiz kaldığı durumlarda Answer The Public gibi araçlar da kullanabiliyorum.
*İçeriğimde table of contents var.
**İçerik topic ile ilgili tüm sorulara yanıt veriyor.
***Yapısal verilerimde herhangi bir eksik bulunmuyor. (BreadcrumbList, Article, FAQPage)
...
...
...
Sorular varsa yanıtlayabilirim.