XmEn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevabınız için teşekkürler. Mağazanız 2020 yılında kurulmus. Aslında yazımda 2022 şartlarını yazdım. Dilerseniz 2020 ile 2022 etsyde listelenen ürün sayısına bakin ( rekabeti anlamanın en iyi yolu ) arada ki inanılmaz farkı görünce etsyde ki havanın 2020 den çok farklı olduğunu anlayacağınızı düşünüyorum. ayrıca kendimin giveaway yaptığım yöntemi de anlattım yazının tamamını okursaniz gün aşırı kaç adet yaptığım ve gün sayısını yazıyor hocam.
Rakiplerini kopyalamak derken tamamını değilde ürünü kesin anlatan %80 i alın 20si sizin özelinizde olsun demek istedim. Sanırım bu son cumlemi daha fazla açmalıydim haklısınız

Birde hocam bugün 2022 de bir mağaza açtığınızi düşünelim , herşeyiniz mükemmel , satabileceğinize inanıyor musunuz listeye dışarıdan müdahale etmeden ( lansman vs.) ? Bu üründe deri cüzdanı olsun diyelim. İşte bunun cevabını %99 satamam olacağını düşünüyorum.eger 2022 yeni mağaza özelinde düşünürseniz. Çünkü deri cüzdan yaz farklı Amerika proxyerinden yüzlerce kez arattirsan dahi 0-5 yorumlu liste görme ihtimalin binde 1. Bu kadar düşük öne çıkma ihtimalinde satış oranı neredeyse 0. Umarım ne demek istediğimi daha net anlatmisimdirm
Ben tüm dediklerini anladım ve 100% katılıyorum zaten ama söylediğin şeyleri yeni mağaza açanlar anlamaz onu diyorum.