Webekir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese selamlar

2017 yılında 250 bin liralık projeye dahil olduk yaklaşık 100.000 liralık ödeme yaptık 42 ayda teslim edilmesi gereken ev üzerinden 4 artı 6 ay geçmesine rağmen Çeşitli bahanelerle ödemeyi erteliyorlar. Şimdi de artı 6 ay şeklinde Eylül'de teslim yapabileceklerini söylediler.

Bunlar yasal tefeci saadet zinciri ******** gibi gibi bilindik cevaplardan ziyade şöyle bir sorun var bu parayı nasıl geçmişe dönük faizi ile iade alırız mahkemeye dava açsak 80 günlük ihtar sürecimiz var bu süreci beklemek istemiyoruz. davayı kazansak bile karar tarihi itibariyle faiz işliyor 2017 yılında 25 bin liralık altın bozuk şimdiki değere 100.000 küsür lira

Şube mantıklı cevaplar vermiyor baştan savıyor Genel merkeze yönlendiriyor ancak karşımızda hiçbir şekilde muhatap bulamıyoruz. bddk'ya şikayet ettik sözleşmemiz İntibak yasasından önce olduğu için işlem yapamayacaklarından bahsettiler. cimer üzerinden Savcılığa şikayet ettik halen bir cevap gelmedi.

Akla mantığa dayalı öneriler rica ediyorum.
Hocam birevim olayını naptınız benimde iademi yapmadılar temmuzun 28 de yapıcaklardı eylül 30 a attı bir avukata görüştüm olumlu bir cevapta alamadım