hetrx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sony Vegas ?
denemedim onu hocam

fullmanyak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben daha düşük özelliklerde laptoptan after effect ile sorunsuz render alıyorum. 820m ekran kartı i5 işlemci 8 ram var (elbette biraz uzun sürüyor). Isınmanın nedeni farklı olabilir. Ayarlarınız yanlış olabilir mesela. Çok yüksek kalitede render deniyor olabilirsiniz veya gpu kullanmıyorsunuzdur. Ekran kartınız eski olduğu için adobe'un 2019 sürümü veya 2020 sürümünde daha iyi performans almanızda muhtemel. Ayrıca premier pro, after effect gibi programlar media encoder olmadan render almak işkence olur mesela.

Şimdi gelelim bir diğer konuya, bu sistemde filmoranın ısınma yapması mantıklı değil, sisteminiz ya çok yıpranmış ya da gerçekten çok muazzam videolar renderliyorsunuz. Edit içerisinde kullanacağınız videoları handbrake ile sıkıştırmayı deneyebilirsiniz. Sıkıştırılmış videoları edit içerisinde kullanarak render süresinden de tasarruf edersiniz.

Yine de net bir şekilde şunu söyleyebilirim ben daha düşük özelliklerde bir laptopta filmorayi hiç bir sorun olmadan kullanıyorum.

Sisteminizi tüketen bir şeyler olabilir belki, görev yöneticisinden neyin aşırı kullanım yaptığını kontrol edebilirsiniz belki ordan bir yol izlenebilir.

yüksek render almıyorum hocam 1920x1080 kalitesinde render alıyorum. Adobe CC 2019 sürümünü kullanıyorum. medie encoder hatalı alıyorum onu çalıştıramıyorum direk premier pro üzerinden render alıyorum.

Ekstra olarak yardımcı olabileceğiniz birşey varsa render alma konusunda yardımlarınıza açığım hocam
Aldığım video ise OBS ile ekran kaydı alıp kesme bicme yapıp youtube yüklüyorum render alırken pc sıcaklıktan kapanıyor.