6 yıldır bu alandayım sanırım ilk giriş anı Instagram'da Atatürk sayfası ile basladı sonucu aşk ve söz sayfaları ile kapattık 2 aydır ama yardımcı olurum genelde psikoloji olarak uyum lazım önemli olan nokta bu o uyum gelirse süreç de ilerler okul bilgileri ile olacak bişey değil
2000 yıllık tıp tarihine ben de sizin gibi bakıyordum daha gençken. sonra 3 tane psikolog ile tanıştım. devlet hastanesinde günde 50 hastaya bakanlarla değil tabi.
gerçekten anlam veremediğim pek çok psikoz ve hastalığa karşı bakış açıları beni o kadar etkiledi ki. eğitim öğretime hadsizlik etmemem gerektiğini anlıyorum.
okul bilgileri ile olacak iş değil demeden önce alınan eğitimi bitirmiş olmanız gerekir. ancak bu şekilde bu cümleyi sadece kendi fikriniz olarak dile getirebilirsiniz. hocalar da üfürerek tedavi ediyor ve söyledikleri cümle sizinki ile aynı. ama bir yerinize bir şey olduğunda eğitimini almış doktorlar yardımcı oluyor. söylediğiniz şey şahsen beni rahatsız etti. ne demek okul bilgileri ile olacak şey değil? bu kadar araştırma boşuna mı?
konu sahibi yabancı dilde kendini geliştiren biri olarak zaten bu görüşü pek de benimsemeyecektir. Tinder'da kız arıyorum dememiş. Psikoloji konusunda aktif olan biriyle bir şeyler görüşeceğim demiş. Bu yüzden uyumdan ziyade yaşanmışlıkların ne düzeyde kesiştiğine bakacaktır.
İlgilenirsen ulaşayım karşılık beklemiyorum.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim,
@Halil0707; ulaşırsanız çok memnun olurum saygı değer hocam