Merhabalar. Turknetin son yaptığı zamdan sonra kendime yeni bir servis sağlayıcı arayışına girdim. Forumda comnet gıbır net ve internet kutusu firmalarını gördüm. Aralarında en uygunu internet kutusu firmasıydı. Geçiş yapmayı düşünürken birde poyraznet reklamını gördüm. 85tl ye 100mbps internet verdiğini söylüyordu. Evimizin alt yapısı fiber(ftth) olduğu için yararlanabiliyordum. + olarak ise 10tl modem kiralama ücreti vardı aylık olarak. Totalde bana 95TLye 100mbps internet sağlayacaklarını iddia ettiler. Telefon görüşmesi sonrası sms ile attıkları başvuru formu ve farklı firmadan geçiş formunu çıktı olarak çıkartıp imzalayıp ertesi gün aras kargo evime gelip kargoyu teslim aldı. 2 gün sürdü belgelerin firmaya u laşması. Firmaya ulaştıktan 1 gün sonra internetim aktif edildi

hiçbir şekilde turknetle uğraşmadım bütün işlemleri poyraznet yaptı. Aşağıda size turknette ki speed testimi ve poyraznetteki speedtest sonuçlarını atacağım.
turknet test sonucu poyraznet test sonucu
Gördüğünüz gibi sonuçlar beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı. Şuanda internetimi çok stabil bir şekilde kullanıyorum yaklaşık 2 gündür. Geçecek kişilere kesinlikle tavsiye ediyorum. Keşke bu firmanın ismini daha önce duysaydım da geçiş yapsaydım.
Türknete ödediğim faturanın bedeli ise geçişten 2 gün sonra kullandığım gün sayısından düşüldü tarafıma iade edildi.