Herkese merhaba. Elimde bulunan 6K (benzersiz URL) yorum backlink listesini satıyorum. Bu listenin fiyatını belirtmeden önce diğer listeler arasındaki farkları belirtmekte fayda var diye düşünüyorum.
Liste Özellikleri : - Tamamı Oto. Onaylı sitedir. // Çoğu listeyi kullandığınızda programlar başarıyla backlink gönderimi yapıldığını belirtir. Ancak 1 - 2 ay geçmesine rağmen ahrefs'te çok az backlink görünür. Bunun nedeni kullanılan listenin bir kısmının bi moderator onayına tabi olması ve gönderdiğiniz yorumun onaylanmamasıdır. Ancak vereceğim listede tüm siteler oto onaylıdır. Bunun garantisini veriyorum.
- Listenin tamamı benzersiz URL'den oluşur. //kimi listeler 100k olur doğru araçlar ile sentezlediğinizde elinizde 20-40K liste kaldığını görebilirsiniz.
- Listenin %90'ı aktif çalışan sitelerden oluşur. Bunun garantisini veriyorum. // Çoğu liste çalışmayan , süresi dolmuş domainlerden , kırık linklerden oluşur. Benim vereceğim listenin %90'ı aktif ve çalışır durumdadır.
- Listenin %60+'ı temiz sitelerdir.Temiz siteden kastım nedir? Şöyle izah ediyim : Çoğu liste öyle çok kullanılmış ve paylaşılmıştır ki içerdiği sitelerin her birinde en az 2 - 3 K yorum bulunur. Benim listede bunlar da var fakat listenin çok az bir kısmı bunlardan oluşur. Vereceğim listenin içerdiği sitelerin geneli 1000 ve altı yorum sayısına sahip.
Bu liste hakkında sorularınız varsa yazabilirsiniz. Ticaret yapıyorsak herşeyi açık ve net bilmeniz gerekir. Yalan veya yanıltıcı bilgi vererek ticaret yapmak etik değildir.
Liste fiyatı : 200 TL
Fiyat sondur. Listeyi kullananlar çok uygun olduğunu anlayacaktır.
Bu Arada Kendi Backlink Listesini Oluşturmak & Oto. Kullanmak isteyenler için eğitimim de mevcut. Ortalama 10-15 gün içinde net 6K+ çalışan backlink toplayabilir ve bu listeyi sorunsuz kullanabilirsiniz. Yakında bunun içinde bi konu açacağım.