SEO için ücretsiz eğitim kaynağı tavsiyeniz var mı?
Açıkçası eğitimden ziyade sıfırdan kendiniz SEO yapmaya çalışırsanız çok daha iyi olacaktır. Bir siteniz üzerinden ilerleyebilirsiniz. Sitenizi Screaming Frog aracı ile taratın, çıkan hataları tek tek araştırarak çözümlemeye çalışın. Böylelikle yaptığınız geliştirmeler size katkı sağlayacaktır. Site adresinizi iletirseniz birkaç fikir verebilirim.
https://www.oncrawl.com/technical-se...-semantic-seo/ şuradaki makaleyi okursanız biraz fikir edinebilirsiniz arkadaşlar.esad bey sanırım semantic konusuna çok dikkat ediyor .tabi tek etkileyen konu bu değil ama makaleyi uzun yazmak ama bilgi vererek yazmak laf olsun diye değil bir de iç linkleme önemli .başarılar takipteyim
İlk yüklediğiniz makale aslında 5 6 makale içeriğinde mi yer alıyor? anladığım kadarıyla bu şekilde xxx kadar aranmada x sıralama alarak xxx ziyaretçilerin toplamı ile oluşuyor. Peki illk günden bu gerçekten nasıl mümkün oluyor?
Şöyle, semantik içerikler çıkarmaya çalışıyorum. Şu an sitede en çok trafik alan konu ile ilgili yazılan içerik 504 anahtar kelimede gösterim alıyor.
6 gün olmuş artık bi up gelsin de konu yukarlarda kalsın.
Mesajınız için teşekkürler, konuyu güncelliyorum.