Merhaba, kuryeciler için bir topluluk oluşturduğum forum sitem var. Yeni açılmış bir site olmasına rağmen gün geçtikçe doğal hit seviyeleri de yükseliyor.
İlk etapta para kazanç odaklı çalışmasam bile ileride kazanç amacı ile yol izleyeceğim.
Siteye tıpkı bir blog sitesiymiş gibi içerikler giriyorum. Sizce bu şekilde devam mı etmeli yoksa bunu tamamen WordPress blog olarak güncellemeli miyim?
Şu an da kullandığım yazılım xenforo, WordPress dönüp daha hızlı yol kat etmek mantıklı olur mu? Site Adı kuryeciler, net uzantılı.
Görüşlerinize ve düşüncelerinize ihtiyacım var. İyi geceler.
Not: Kolaçan moto vlog kişisini belki tanıyorsunuz veya denk gelmişsinizdir. Motorcular ve kuryeciler ile iç içe olan birisi. Kendisi ile iletişime geçtim ve görüşünü almak istedim. Sanırım dijital yöne pek fazla bakan birisi değil, çünkü kuryelik yaptığım zamanlar bile r10'da sürekli ana sayfayı güncelleyen birisiydim. Kuryeciler için de bir topluluk olursa neden vakit geçirmesinler diye kendi kendime sorar oldum. Yorumunu buraya bırakıyorum. İnsanlar girip bilgi alışverişi yapar mı? Yoksa bilgisini alıp çıkar mı?