Başlıklara bak =)
Hiç negatif yorum almayan sağlayıcı (Negatif yorum atmak konularda zaten yasak report edip sildiriyorsun uyanık bilmeyen mi var =)
Yok en iyi sağlayıcı biziz ( servisi durdur desek durduramazlar yalandan sağlayıcıyım diyorlar =) )
Yok dünyanın en iyi paneli biziz ( beyimiz sanki dünyadaki bütün panelleri biliyor da =)
Türkiyenin en iyi paneli biziz ( neye göre kime göre, nerden biliyorsun bütün siteleri nerden biliyorsun yalancı da en iyi sen oluyorsun =)
Örnekler uzar gider.
Resmen milleti aptal yerine koyuyorlar.
Nereye kime göre anasağlayıcısın arkadaş ? Millet takipçi alır servisi durduramaz.Servisi anlık durduramayan hiç kimse anasağlayıcı değildir.
Türk yazar sürekli yabancı bot gelir ( e hani sağlayıcıydın )
İsteyen üstüne alınsın isteyen alınmasın.
Anasağlayıcılar konu başlıklarına kolay kolay anasağlayıcı yazmaz ( 1k müşteriyle uğraşmaktansa 10 sağlam bayiyle uğraşmak için )
Anasağlayıcı dediğin istediği anda istediği servisi durdurur. Durduramıyorsa sağlayıcı falan değildir.
Hele bir de baba parasıyla hava atan ego kasanlar yok mu o konuya hiç girmiyorum bile =) .Alın teri ile kazanan dürüst insanlar kendini belli eder.Demem o ki milletin süslü kelimelerine kanmayın dostlar. Biraz iç dökmek istedim.
Diyeceklerim bu kadar .Kilit

Sitemim sadece milleti kandıranlara.İşini düzgün ve dürüst yapanlar lütfen üstüne alınmasın rica ediyorum.