Merhaba,
Daha önce satış konusu açıldı ancak alacak arkadaş sosyal medya panellerinin üzerinde çalışılması gereken sistemler olduğunu fark etmiş ve KPSS sınavı nedeniyle alım iptal oldu.
Ödenmesi gereken borç nedeniyle hem sosyal medya panelini, hem paket satış sistemini acil bir şekilde satıyorum. Fiyat teklifleri ayrı ayrı belirtildi fakat en erken ödeme yapabilecek arkadaşlarımın fiyat tekliflerini de bekliyorum.
- Siteye herhangi bir reklam açılmadan gelir elde edilmiştir reklamlar ile gelirinizi artırabilirsiniz. Hem paket satış, hem sosyal medya paneli iki siteyi birden alacak arkadaşlarımıza indirimli fiyat verilir.

SOSYAL MEDYA PANELİ
  • Site adresi: PM (Site adı alıp ortadan kaybolanlar rica ediyorum kesinlikle yazmasın gerçekten acil satış ihtiyacım bulunuyor.)
    Sitenin aylık getirisi: +500 ₺ - +2.000₺ değişir.
  • Site fiyat teklifi: 2.000₺
    Sitenin açılış tarihi: 3-4 AY
    DA / PA Değerleri: 5 - 11
    Kategori, sitenin içeriği nedir: Sosyal Medya Paneli
    Günlük hit sayısı: +50 - +100
    Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex )
    Domainin Yaşı: +3 AY
    Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği satılık
    Hosting dahil midir: Evet
    Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
    Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
    Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Sınırsız
    Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
    Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yoktur.
--------

PAKET SATIŞ SİTESİ
  • Site adresi: PM (Site adı alıp ortadan kaybolanlar rica ediyorum kesinlikle yazmasın gerçekten acil satış ihtiyacım bulunuyor.)
    Sitenin aylık getirisi: +200 ₺ - +500₺ değişir.
  • Site fiyat teklifi: 1.000₺
    Sitenin açılış tarihi: 3-4 AY
    DA / PA Değerleri: 5 - 15
    Kategori, sitenin içeriği nedir: Sosyal Medya Paket Satış Sitesi
    Günlük hit sayısı: +10 - +50
    Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex )
    Domainin Yaşı: +3 AY
    Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği satılık
    Hosting dahil midir: Evet 1 yıl hosting hediyemdir.
    Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
    Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
    Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Sınırsız
    Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
    Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yoktur.