GokselArda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
seoda bu dediğiniz yanlış. googlenin temel politikası gereksiz içerik girmeyindir. zaten bunu anladığınız da seoda başarılı oluyorsunuz. arama hacmi düşük bir kelimede cıkacagınıza hacim yüksek bir kelimede mücadele etmek daha makul. yazılmayını yazmak, veya yazılmış olanı daha da geliştirerek bunu yapabilirsiniz.
ucu aynı kelimeye/içerige çıkan yüzlerce alt kelime vardır/olabilir.siz bu içerigi dediginiz şekilde yüksek zorlukta deneyerek başarabilirsiniz ama arkadaşın dedigi gibi aranma hacmi düşük kelimelerde denemekte farklı bi yoldur.şuan hangi hesapta oldugunu hatırlamadıgım için ekran görüntüsü atamadım ama,bi sitemden örnek vereyim.sitemdeki yayınladıgım bi içerige son baktıgımda 88-89 farklı kelimeden hit geliyordu mesela.tamamı aynı konu ile alakalı bu kelimelerin tabiki.içlerindeki en yüksek aranma hacmi olan 3k ya var ya yoktu ama 90 tane 300-500-1000 aranma hacmi olan kelimede üstlerde oldugu için güzel hit geliyor.ben bu konuda sadece 20k aranması olan kelimede çalışsam,önümde kolay kolay geçemeyecegim büyük rakiplerim var.ama bu şekilde çalışınca onların bazılarından daha fazla hit alıyorum aslında.arkadaşın bahsettigi olay,gereksiz içerik degildir yani...