Az çok sizin hakkınızda fikrim var, burada konuyu anlatış biçiminiz de bu işin hava cıva olmadığı hissi uyandırdı bende. Benim de 2 yıldır kafamı kurcalayan kapsamlı bir tokenize game planı var. Fakat endişelerim bulunuyor. Endişelerimi paylaşarak size yardımım olabilir diye düşünüyorum.
Software ve görsel tasarım konusunda ekip kurarken mahir kişileri bulmak bir dert. Bulsam da lokasyon sorunu mutlaka olacak. Remote şekilde sözleşmeli şekilde çalışsak bile güvene endeksli biri olarak aynı karaktere sahip birilerini bulmak yine de zor. İş bir noktada aynı çatı altında çalışmaya kayıyor. Bunun için de o ekibi nasıl sübvanse ederim zor benim için.
Siz buraya kadar olan finansal sistemi sağlayabilecekseniz işiniz kolay.
Ben, kendime ürünün şekillendiği andan itibaren PR kısmında çok güveniyorum. Çünkü fikrin babası olarak onunla çok zaman geçirdim. Nasıl pazarlayacağımı iyi biliyorum. Nihayetinde yatırım toplama vr pazarlama kısmı benim açımdan en kolay iş. Takıldığim nokta güvenilir ve mahir uzmanları nasıl finanse edeceğim.
Umarım projenizde emeğinizin karşılığını alır ve iyi bir exit yaparsınız.
Edit: ha bir de projeye güveniyorsanız asla kolaya kaçmayın hocam. Küçük detaylar kullanıcıyı büyüleyen unsurlardır, bunlara da özen göstermeniz faydanıza olacaktır.