goksum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Kedim maalesef dün akşam 4.kattan aşağı toprağa düştü. Veteriner kliniğe götürdüm şuan iç kanaması yok, iğne de yaptılar. Röntgen filmi de çekildi ve arka sağ bacağı maalesef kırılmış. Ameliyat olması gerektiğini söylediler ancak maliyeti 3500-4000 TL maalesef şuan bunu karşılamaya da imkanım yok. Hayvan barınakları bu konu da ücretsiz destek olur mu ? Bu konu da ne yapabilirim ?
Yorumları okuyunca sinir krizi geçirmemek mümkün değil.
Devletin bu konuya yönelik bir çalışması bulunuyor. Belediyeye ait veterinerlik birimine gidiyorsunuz. Örneğin: Maltepe Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğü

Gittiğinizde çokta bir şey söylemenize gerek yok. Ancak, illa içiniz rahat etsin istiyorsanız, "yeni sahiplendim, eve alışamadan aşağı atladı" diyin ve durumunuzun olmadığını dile getirin. Tamamen ücretsiz çalışıyorlar. Ve tüm operasyonları yapıyorlar. Belli kriterleri var mı bilmiyorum. Sokakta yaralı gördüğüm hayvanları araca toplayıp, bu gibi yerlerde çok defa ücretsiz baktırdım. Her türlü tedaviyi de yaptılar. Hatta yatması gereken sokak hayvanlarını yatırıyor, ve aldığımızı belirttiğimiz yere götürüp geri salıyorlar

Sizin de burada almanız gereken yorum bu. Ancak gelen yorumları görünce, herkesin yaşına verdim doğrusu.
Yardım almak için konu açıyor insanlar. Dalga geçin, azarlayın, posta koyun diye değil. Yardım edebiliyorsanız edin, edemiyorsanız bırakın edebilen biri etsin.