Çocukluk yaşlarımdan beri bilgisayar ile haşır neşir olup, ilk blogumu 2007'de henüz küçük bir ilkokul çocuğu olarak açmıştım. Gel zaman git zaman 2018'de fiziksel işlerimden istifa ederek hayatımda bir dönüm noktası yarattım. Elbette 2018 öncesi yaptığım projeler kazanç amacı gütmeyen amatör işlerdi. 2018'den bu yana tek maddi kazancım web ve medya sektörü oldu. Sektörde para kazanmak için ilk yaptığım şey makale yazarlığı olmuştu. Elbette gün geçtikçe kendimi geliştirdim, pek çok kazanç amaclı proje olusturdum, kimi başarılı kimi başarısız derken artık hizmet verecek düzeyde tecrübeye sahip olmuştum. Aktif ilanım dahi olmamasina rağmen hiç işim eksik olmadı sizler sayesinde.

2018'de @umut2344; abimin yol göstermesiyle başlayan serüvenim @yilmaz70; abimin destekleriyle bugüne kadar sorunsuz şekilde ilerledi. Eminim ki böylede devam edecektir. Bu önemli iki isim ve öz kardesim gibi bildiğim @halito; sayesinde (bir de Azad kardeşim var ismini anmadan gecmeyelim), bugün işleri bir adım daha öne götürüp ofisimi kiralamış oldum. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bugün onlar sayesinde bu konuyu açıyorum.

Bana desteği dokunan tüm müşterilerim, arkadaşlarım, abilerim ve ablalarıma sonsuz teşekkürler

Pazartesi iş başında görüşmek üzere