Bidahakine aklınızda olsun alibeyköy de oturuyorum. Böyle durumların yaşanmaması adına ulaşın geri dönüş sağlarım. Çok geçmiş olsun. Benim de başıma moov da benzer bir olay geldi. Sürekli kupon veriyor ben de kullanıyorum. Yine bir gün. Aptalın bitanesi otelin otoparkına bırakmış arabayı ve yazmamış neresi olduğunu tamı tamına 30 dakika dolaştım bi sağa bi sola. El mecbur yüküm var sırtımda ve taksi hiç kullanmam. Müşteri hizmetlerini aradım ulaştılar aptal herife söyledi yerini aracın ben de gittim aldım kiralama başladıktan tam 40 dakika sonra araca binmiş oldum. Neyse tekrar görüştüm şuan kullanmaya başlıyorum not alın diye. Otelin de haberi yok arabanın orda olduğundan onlar da şaşkın saçmasapan bir yere koymuş arabayı da şöförlüğüm olmasa mümkünatı yok kazasız çıkamam oradan. Evime geldim kiralamayı bitirdim 190 tl bakiye çıktı karşıma kuponum 100 tllik. Aradım bütün çirkefliğimi kullandım bunun bedelini ben değil oraya o arabayı bırakıp not yazmayan kişi ödemeli diye. 1 saat içinde hesabımdan çektikleri parayı iade ettiler tek bir kuruş ödemedim ama epey rezil bir gündü. Siz de müşteri hizmetlerine sisteminiz sıkıntılı ben bu aracı saatlerce sürükledim elimde diye çirkeflik yaparak şikayetvar a yazarak fazlalık ücreti ödemekten kurtulabilirsiniz. Şayet ödemedi iseniz.