Dostlar merhaba. Geçtiğimiz günlerde bilgisayarımı win8.1'den win10'a yükselttim. hiçbir sorun olmadan kullanırken; bugün bir toplantıya katılmak için kullanacağım bluetooth kulaklığımı bağlamak için uğraşırken 8.1'de olan bluetooth açma/kapama tuşunun olmadığını fark ettim. "Bluetooth veya başka cihaz ekle" kısmına tıklayıp "Bluetooth" seçeneğini seçtiğimde ise "Bu Windows cihazı üzerinde, Bluetooth'u açın." ve "Bu cihaz Bluetooth'u destekliyorsa, fakat açamıyorsanız, sürücünüzü Ayarlar içerisindeki Windows Update ile güncelleştirmeyi deneyin." şeklinde yazıların da olduğu hata ekranı alıyorum. Lenovo Bluetooth driverini yükledim, Windows Update'de ise her şey güncel gözüküyor. İntel'in Bluetooth driverini yüklemeye çalıştığımda ise hata alıyorum. Ekstradan Bluetooth ile alakalı hizmetler services.msc'de gözüküyor ancak devmgmt.msc'de gözükmüyor. Ne yapabilirim?

edit: driver booster'in, windows update'nin ve intel driver & support assistant'ın tespit edemediğini rastgele aklıma geldi de ben fark ettim. 7 yıl öncesinin driveri yüklüymüş, güncelledim düzeldi.