Hocam normaldir benimde var lop tavşanım bir yaşında yeni girdi yavru iken aldım ve gayet sağlıklı besliyorum eğitimi var eğittik onu ve onu sevdiği yiyecekler ile besleyin ve mama alırkende preimum meyveli ve kalpli mamayı tercih edin ve nestle cococobsa aşıktırlar genellikle ve arada taze ot kopartın verin ve tqvşanınızın strese girmemesi i sağlayın bu çok önemli evin içinde rahat bırakın gezsin ve tekrardan onu ya kafese yada gün içind balkona koyun gölge olan bir yer tercih edin rahat etsin çünkü kafeste kaldıkları sürece gelişimleri ve ömürleri azalır bu sürekli sizin gözetiminiz altında olacak o bir can ve sahibine aşıktırlar ve arada sırada ürkütmeden lop tqvşanınızın özel bölgesini güzel makasla dikkatli bir şekilde almalısınız idrar yolları kapanabiliyor ve buna önem gösterirseniz çok iyi olur dikkat edin arka bacak kasları çok güçlü olduğu için size zarar verebilir bunun için dikkatli profesyonel olmalısınız eldiven kullanın ama uslu bir can onlar zararsız
Yardımcı oldum umarım ve aklınızd kalan bir soru var ise özelden yazabilirsiniz.