semre57 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle bir şey olabilir mi?

Maçmatik hem mobil hem de web üzerinden kullanılan bir sosyal ağ olsun. Maçkoliğe benzetip benzetmemek size kalmış canlı skor vs. ekleyebilirsiniz. Bu sosyal ağda kullanıcılar tuttukları takımlarla ilgili ilk 11 oluşturabilme eklentisi olsun. Örnek veriyorum ben Fenerbahçeliyim. Maçmatik'e girince Fenerbahçe için ilk 11 oluşturayım ve bunu diğer kullanıcılarla paylaşayım duvarımda. Kullanıcılar oy verebilsin. En çok oy alan ilk 11'ler günlük/aylık/haftalık uygulamanın belirli yerlerinde vitrine çıkabilir. Uygulamada takipleşme özel mesaj gibi özellikler de çok iyi olur. İlk 11 yapma aplikasyonu sadece örneklerden biri. Skor tahmin aplikasyonu vs. vs. epeyi türetilebilir. Uygulama içine bu tarz kullanıcıları çekecek uygulamalar eklenebilir. Kısacası spor sosyal medyası. Ama bu projenin yapım maliyeti ve reklam maliyeti epeyi fazla olacaktır.
Önceki konunuzda ben fikrimi yazmıştım hocam, forum sitesinde kavga gürültüyle uğraşırsınız eğer tüm taraftarlar bir arada olacaksa. Altından kalkamazsınız diye düşünüyorum.