Merhabalar, bilgisayar mühendisliği okuyan bir öğrenciyim. Liseden itibaren Wordpress , SEO ve yazılım konularında kendimi geliştirmeye çalıştım gerekse çeşitli konularda profesyonel destek verdim. Boş vaktimi değerlendirmek aynı zamanda yeni tecrübeler edinmek amacıyla bir şeylerle uğraşmak istiyorum.
- Wordpress kurulum, düzenleme ve eklentilerle ilgili her türlü desteği verebilirim.
- Wordpress Blog / Kurumsal / E-Ticaret sitelerinize iç seo desteğinde bulunabilirim. (Screaming Frog, Search Console ve Google Analytics yardımlarıyla)
- Özel script ya da Wordpress fark etmez her türlü siteniz için optimizasyon ve hızlandırma desteği verebilirim.
- Temel düzeyde HTML, CSS, PHP (CodeIgniter ve yalın hali), NodeJS, Python yazılım bilgim var. İstenilen yazılımı ve kütüphaneyi proje bazlı olarak öğrenip uygulayabilirim.
- Tüm bu yaptığım çalışmaları Almanca siteler üzerinde de yapabilirim. C1 seviyesinde Almanca belgem var.
Çalışmalar hakkında detaylı bilgi, referanslarım ve ücretlendirme için özel mesaj atabilirsiniz.