Bodur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema acısından biraz tasarım lazım
Teşekkür ederim yorum için. Aslında şuan işlevsellik tarafını tamamlamaya çalışıyorum fakat dediğiniz gibi yeni ve modern görünen ve göze hoş gelen birkaç özellik eklenmesi gerekiyor sanırım temaya.

Argonaut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok az bakabildim ama bayağı bi kısmını halletmişsniz. Bence bitirip satışa koyun. Alan olur mu? EVET/HAYIR diyemem ama bu noktadan dönmek olmaz. Kullanma konusuna gelince satışa koymuş olmanız kullanmayacağınız anlamına gelmez.
Aslında hiç böyle düşünmemiştim, sanırım tüm hakları ile satılmadığı sürece değindiğiniz konu gayet mantıklı geliyor. Motive edici yorumunuz için teşekkür ederim.

İlgilenen veya farklı bir yorum yapmak isteyen olursa diye bu mesaja şuana kadar bitirdiğim ve tam anlamıyla çalışan özellikleri sıralamak istedim,
  • Kullanıcı özellikleri (giriş, çıkış, profil, kullanıcı bilgilerini güncelleme, şifre güncelleme)
  • Kayıt özelliği (eposta'ya gönderilen aktivasyon linkine tıklanması vasıtası ile kayıt tamamlanıyor ve üye giriş yapabiliyor)
  • Kayıt aktivasyon linki ulaşmazsa tekrar gönderme imkanı ve şifremi unuttum özelliği
  • Soru sorma, soruyu yanıtlama (Soruyu anonim olarak sorabilme veya yanıtlayabilme seçeneği ile), yanıtı yanıtlama ve bunları beğenme - beğenmeme özelliği
  • Şikayet sistemi (soru, yanıt, kullanıcı şikayet edilebiliyor)
  • Konular ve etiketler adı altında iki farklı kategorizasyon sistemi, bunları takip etme özelliği. (Etiketler, konulara bağlı çalışıyor. Soru sorarken Yazılım konusunu seçerseniz, sadece yazılıma bağlı etiketleri kullanabilirsiniz.)
  • Arama sistemi (şuan sadece keyword arıyor, detaylı arama ve filtreleme eklenecek)
  • Rozet sistemi (şuan sadece admin kullanıcıya rozet atayabilyor, ileride kullanıcı sorduğu soru, cevapladığı soru vb. kilometre taşlarında rozetleri kazanabilecek)
  • Tamamen dinamik yazı ve sayfa yönetimi
  • İletişim formu sistemi
  • Özel loglama sistemi (sitede veya admin panelinde yapılan neredeyse tüm insert, update, delete işlemleri detayları ile loglanıyor)
  • Admin panelinde yukarıdaki özelliklerinin tamamının (Soru, Yanıt, Kategori, Etiket, Kullanıcı, Rozet, Yazı, Sayfa, İletişim Formları, Loglar, Şikayetler) yönetimi mümkün ve geliştirilmeye devam ediyor.
Şimdilik toparlamak gerekirse aklıma gelenler bu şekilde, geliştirme notlarımda daha nicesi mevcut. Sizlerin yorumları çok kıymetli ve yönlendirmelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.