Kansiper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle çadır alırken dikkat etmeniz bir kaç durum var birincisi nasıl taşıyacağınız şayet araç vb. bir şeye sahipseniz otomatik kurulum çadırları tavsiye ederim hem rahat hem de geniş bir şekilde ben ortalama 4-5 senedir ikinci linktekini kullanıyorum ne yağmurda ne karda hiç bir şekilde sıkıntı çıkartmadı zaten ışık geçirmeme özelliği ile bayağı bir fark yaratıyor diğer çadırlardan, benim tek pişmanlığım neden zamanında 3 kişilik almadığımdır tavsiye ederim bu arada ikinci linkteki ürünle otostapla 70 küsür il gezdim kimse kötüleyemez
büyük ihtimalle şuanlık yakın yerlere gideceğiz örnek 2 arkadaş 3 arkadaş, 5-10 gün takılmaya. veya bi uludağ mesela, yazin bi deniz kenarı gibi. yada haftasonu 2 gün mangala kaçamak güzel bi şelale kıyısı gibi. almışken tam alayım diyorum. şimdiden uyku tulumu, şişme yatak, ve otomatik lamba yaptım. bazılarını alıcam halen.
geçen dandik a101 çadırıyla gittim 1 hafta kaldım, çadır su geçirdi allahtan 1 gün yagmur yagdı, direkleri çaktıgımız yer yırtıldı ve aşırı sıcak oluyordu, gündüz 9 10 dan sonra ölsen yatamazsın içinde.
saglam bi çadır lazım bana. otomatik kurulan istiyorum

saqi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne bikaç senesi ben decathlon 2 seconds u 180 liraya almıştım. Belki 6-7 sene oldu hala kullanıyorum. Kurulumu kaldırması çok basit oldukça memnunum, tavsiye ederim.

Çadırlarda ülkemizde genel olarak pahalı ve 4 mevsim birşey aranırsa husky, benim gibi yazın piknik usulü kullanılacaksa f/p olarak decathlon tercih edilir.
valla suan 2k 2.5k yı gözden çıkarıcam ama aranıyorum işte trendyol gg falan oralara bakasım yok hiç hep a101 tarzı çakma mal