Blacklion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocalarım. Web sitesi ve hatta Web siteleri sahibi olup pasif kazanç düşünüyorum. Bunlar için sizden sektör önerileri istiyorum. Kendim gozlemlediklerimi aktarayım öncelikle. Epin görev ve smm panel alanları düşünmüyorum rekabet çok ve kazançları çok çok düşük görüyorum. Varsa başka şu sektöre bulaşmayın dediğiniz lütfen yorumlarda belirtiniz. Düşündüklerim mega turbobit gibi indirme siteleri düşünüyorum. İyi bir yatırım ve çabayla tabiki markalaşmak istiyorum bu sektörde. Bc.vc ad.fly gibi link kısaltma sektörü düşünüyorum ve bu sektörde marka sahibi olmayı düşünüyorum. Başka sektör önerileriniz var mı? Ben Düşündüklerim yüksek ve uzun bir yol. Zamanım olsa şu sektörde site kururdum dediğiniz. Bekliyorum önerilerinizi?
Merhaba, birinci tekil şahıs kullanmışsınız, yani kendi başınıza başlamayı düşünüyorsunuz. Mega, vb. projeler öyle tek kişilik işler değil, ne kadar iyi yatırım yaparsanız yapın ekibinizin olması ve iyi bir reklam bütçenizin olması gerekiyor.

Tek kişiyle başlanacak hiçbir projenin markalaşma şansı olduğunu düşünmüyorum. Bunları sizin moralinizi bozmak için değil, tam tersine zaman ve para kaybetmenize engel olmak için söylüyorum. Saygılarımla.