Bugün başlıktaki özelliklere sahip bi şahıs iletişime geçti. Elinde bulunan videoda konuşan modelin arka planını silip silemeyeceğimi sordu. Ben de ilk başta inceledim model sarı renk giymiş, yüz hatları da sarı (sıcak renk) arka plan da sarı renk dolayısıyla işlemin zorlu olacağını söyledim. Fiyatta anlaştık, yapmaya başladım. Bilen bilir, rotoskop yaptım. Arkasına da kendi belirttiği şekilde tek renk bi bg koyup logo koydum. Sonrasında adama ücreti atması için iban attım, doğal olarak videodan bi kesit görebilir miyiz dedi. Ben de ss alıp attım. bana verdiği tepki: "hocam bu biraz sırıtıyor, işime pek yaramaz" diyerek ücret göndermeyi reddetti. Daha önce kendisine aynı renk oldukları için sırıtacağı uyarısı vermiştim halbuki. Birkaç kem küm ettikten sonra cevap yazmadı bi daha ((: Ben de kendisine insanlara olan güvensizliğimi tekrar kazandırdığı için ayrıca teşekkür ettim. Ama şunu tekrardan öğrendim 10 tl'lik işlem bile olsa minimum yarısı önce yarısı sonra muhabbeti yapacağım (tüm freelancer arkadaşlara tavsiyemdir)
Kaybettiğim zaman, verdiğim emek umarım bi yerde karşısına çıkar -ki çıkacaktır.

İyi forumlar,
Stay Creative.