nrozorhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzelbahçe
erenkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kemalpaşa/Ulucak tarafına bakabilirsiniz. Ulucak yeni yapılan yol ile direk otobana bağlanıyor. Bayraklıya ulaşım süresi max 30-35 dakika. Kiralarda 1.750-3.500 arasında değişiyor.
cruis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç bir yerde
Lin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bostanlı
BigBang17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nereyi yazsam bilemedim 5-6 k dan aşağı kira yok gibi bayraklı da oturmasın bence ama yamaç olarak hep telef olur yokuş in cık bornova belki bi tık diyecem yok abi yer söyleyemiyecem şuan çok canlı zamanlarına girdin izmirin üniv açılacak ev sahipleri patlattı kiraları
Tepecik de çıtır bi gecekondu oldu bu iş
algoritmik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Orta gelirliden kastınız ne bilmiyorum ama

1) Karşıyaka(imkan varsa - bostanlı)
2) Güzelyalı
3) Hatay ( burası daha ucuz diğerlerine göre konumu iyidir.)
4) Güzelbahçe
5) Balçova
6) Gaziemir
MoonstarAleks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
izmirde kiralar acayip arttı son dönemde bayraklı alsancak tarafında 5-6 k dan başlıyor. Kıyı kesimlerde hep bu şekilde. Güzelyalının bir arka caddesinde 3.5 - 4 k arası daireler var binalar eski ama denize neredeyse sıfır. Benim önerim sarı siteden harita üzerinden bakın.
Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmkan varsa Karşıyaka
Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bayraklı/Alsancak çalışma yeri lokasyon tavsiyesi Güzelbahçe, Kemalpaşa falan Aylık mazot ne kadar tutar biliyor musunuz arkadaşlar?

Bayraklı da çalışacak ise Bayraklı da ev bulsun, Alsancak ise yine Bayraklı olsun. Kiralar ortalama, Bornovaya yakın, Altınyoldan Karşıyakaya gitmek kolay. Altınyola inip Alsancak ulaşımı kolay, izban (büyük metromuz) yakın işe metro ile gidebilir.

Ben denize yakın olayım istiyorsa Karşıyaka çarşının üst kısımlarından 2500-3000 civarına (eski bina) ev bulabilir. Karşıyaka Bayraklı arası uzak değil, Karşıyaka Alsancak arası düzgün saatte 15-20 dk maksimum.
LitmuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kemalpaşa iyidir merkeze gerek yok millet kaçıyor izmirden artık
Birbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Torbalı
Tuer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bostanlı, Gaziemir, Mavişehir
İlginiz için teşekkür ederim.