kesinlikle hocam çok haklsınız.
bu ayın başında aldığım 2 ebook için 400 liraya yakın ödeme yaptım.
peki bundan mükemmellik mi bekliyorum tabiki hayır.
hocamızın da dediği gibi
birincisi ve en önemlisi zaman kazanıyorum. ikinci olaraksa ebookta en kötü bir bilgi kırıntısını bile kaparsam bu benim için büyük etki yaratıyor.
arkadaşlar eğitiminiz için yaptığınız hiçbir yatırımı israf olarak görmeyin.
şuan masraf kalemlerinizi sayın desem tonlarca israf ettiğiniz para çıkartırım.
ama iyi yada kötü bilgi için yatırılan para hiçbir zaman size birşey kaybettirmez.
bakış açınızı değiştirirseniz en çöp ebooktan,kurstan, workshoptan bile altın çıkarırsınız.
buda bu ay katıldığım bir workshop. buradakiler mesela neredeyse tamamen bildiğim şeylerdi.
fakat farklı açılardan anlatıldığı için bildiklerimi pekiştirdim. bu bile büyük kazanımdır. nereden baktığınıza göre değişir tabi...
her ay eğitimime 5bin lira civarında para yatırıyorum. ve hiçbir zaman pişman olmadım. sizde olmayın.
kesinlikle aynı düşünüyoruz hocam bu konuda.ben ücretli/ücretsiz işime yarama ihtimali olan her egitimi incelemekten yanayım.burada bana göre en önemli nokta,seninde dedigin gibi aldıgın ebooktan 1 satırlık ögrendigin yeni bilgi sana kardır.
kendimden örnek vereyim,40 çeşit farklı ücretli/ücretsiz egitimden aldıgım bilgileri bi araya getirip,onlarla hiç alakası olmayan işlerde kullanıp çok paralar kazandım bu güne kadar.profilime bakarsanız mesela şu sıralar bu forum içinde yakın zamanda egitimler aldıgımı görürsünüz,aynı şekilde yurt dışı sitelerdende sürekli egitimler alıyorum/buluyorum.forumdan aldıgım egitimlere baktıgımda,bundan 6-7 yıl önce yaptıgım sitelerde kullandıgım yöntemlerin şuan forumda yeni bişey gibi anlatıldıgına çok denk geldim mesela.şimdi ben bu arkadaşın konusuna girip,egitim kötü yada adam *********** filan diyemem.çünkü anlattıkları dogru,hala geçerli ama ben bunu 7 yıl önce aldıgım bi egitimde ögrenmiştim.ve zamanla farklı egitimlerden aldıgım bilgilerle geliştirdim.aldıgım bu yeni ebookta anlatılan yöntemlerde sonucu etkileyen çok önemli eksikler var mesela.ebook sahibi bunu biliyor ama özellikle mi o tüyoları vermiyor yada hiç mi bilmiyor,bilemiyorum.ama o bookları alan arkadaşlar istedigi sonucu bu yüzden elde edemeyecek.bilgiler dogru mu,dogru.ama eksik.bence....
asla aldıgınız egitimle sınırlı kalmamanız gerekir.yeri gelir,5 yıl önce bi forumdaki yorumdan ögrendiginiz ufacık bi bilgi parçası o egitimde işinize yarar ve 10 kat/100 kat daha çok kar edersiniz.