intelsovision adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar haklısın ki freelancer iş demek "hm" şeklinde ilerliyor durum ardından projeyi gösteriyorsun ıncık cıncık saçma sapan şeyleri gösteriyorlar. Ülkede çıldırmamak büyük emek.

Elma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takmaaa,önemli olan senin nasıl mutlu olduğun.
İmaj kısmından bahsetmiyorum aslında hocam, o zaten problem değil ki, iş başvuruları ile ilgili dediğim kısım

mertcangokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Upworksde iş yapan hintli bile x firmasında dikkate alınmaz junior olarak görülür. Yeni şirketler çalışan değil köle aradığı için sorun etmez ama şirket kültürü olan oturmuş yapılarda freelancer iş tecrübesi olan kişiler tercih edilmez.
Şirket kültürü ama kime göre neye göre hocam örnek vermek gerekirse bugün, popülist bir örnek olacak ama, Tesla'da diplomanızdan gayrı yetenekleriniz ile ilgili olarak işe alınabiliyorsunuz. Benim parmak bastığım nokta da tam olarak bu, neden yeterince tecrübe ve bilgim varken, bunları sürekli aynı takım arkadaşları ile yapmadım diye çeyreğim kadar bilgi ve tecrübesi olan junior arkadaşların yanında başlamam gerekiyor. Hadi alın takım lideri yapın da demiyorum da bir senior falan yapın mesela. Çünkü yetkinlik düzeyinde aranılan şeylerin tamamı var.