Bilgilendirme mesajı atayım. Domaini almaya karar verdim. Domain siparişini geçerken şu uyarı aldım:

Ardından mail geldi:

Şu an domain rezerve edilmiş durumda. Satıştan kalktı ve ödeme işleminin bitmesini bekliyorum.

Durumla ilgili gelişmeleri bu konudan yazmaya devam edeceğim. Bakalım almak nasip olacak mı

Edit:
Son bilgilendirmeyi bu mesajı editleyerek yapayım arkadaşlar:
28.07.2022 akşam 16:00 gibi siparişi geçtim yukarıdaki ekran görüntülerinde gördüğünüz 48 saat inceleme süreci başladı ve 29.07.2022 sabah 07:20 gibi banka tarafından arandım( incelemenin tamamlanması yaklaşık 15 saat sürdü) kartımdan yüksek tutarlı para çekilmeye çalışıldığı ve kartımın güvenlik için kapatıldığı bilgisi verildi ve bu işlemin bilgim dahilinde olup olmadığı soruldu. Bilgim var dedikten sonra kart 2 dk içinde geri açıldı.

Ben Google Domains' e girip tekrar ödeme denemesi yapmayı planlarken ufak çaplı bir şok yaşadım:
Google Domains, ödeme reddedildikten sonra siparişimi yeni ödeme denemesi için bekletmek yerine siparişi direkt olarak iptal edip domaini tekrardan satışa geri salmış.
Tekrardan aynı domaini sipariş ettim ve ödeme kısmında yine bir şok daha yaşadım adamlar tekrar ödeme incelemesi için 48 saat bekleyeceksin diye yukarıdaki mailin aynısını attılar. Kart bilgisi vs. girdiğim tüm bilgiler tamamen aynı fakat tekrar incelemeye aldılar.

Ben bu durumu görünce destek kısmına yazıp biraz sitem ettim. Ardından tekrar değerlendirmenin bitmesini bekledim yaklaşık 8 saat sonra ödeme kartımdan problemsiz çekildi ve domain hesabıma geldi.

Destek kısmına yazdığım mesaj ise domaini aldıktan 3-4 saat sonra cevaplandı. Cevapta "domaini almışsınız" diyorlar

İşin özeti domaini başarılı bir şekilde aldım. Siz de böyle bir alım yapacaksanız bu tür bir durumun olma ihtimalini göz önünde bulundurun.