Herkese öncelikle merhabalar arkadaşlar bundan 5 ay önce bir fikir geldi aklıma çekiciler ile alaklı bir ulaşılmazlık söz konusu oluğunu düşündüm firma sahiplerinden dinlediğim kadarıyla her ay google reklamları olsun mevcut siteler olsun buralara aranmak için aylık güzel paralar ödüyorlar benimde aklıma bir isim geldi isim ise cekiciburada.com o anın verdiği gaz ile bu domaini alıp işe koyuldum fikrim boyle bir web sitesi kurup içeride il ilçe belirleyerek sistem belirlenen filltredeki olan çekicinin numarasını bulur bunun karşılığında % kısım degilde aylık bir kira tutarı belirlerim dedim firmanın orda kalması için sonrasında bu heveslendiğim işin logosuna kadar herşeyi yaptım 3 ay kadar türkiyedeki ulaşabildiğim çekici firmalarını tek tek arayıp sistemi anlattım sistemin ilk aylarda ücretsiz olacağını dile getirdim ve birçok kişiden kaç para olsa verirsiniz gibisinden konuşma sağladım not aldım çıkan fiyat aralığı 250-300 tl civarı sonrasında totalde 167 adet çekiciden ön onay aldıgımı gördüm uzun lafın kısası siz bu anlattıgım proje ile alaklı neler düşünüyorsunuz daha farklı nasıl geliştirilir yada bu işe hiçmi girmemek gerekiyor değerli yorumlarınızı yazarsanız cok mutlu olurum herkese iyi forumlar.