ertan2002 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslinda imkansiz degil, biraz senin cabana, zekana kalmis bir sey. Bunlar yoksa zaten bu yazdiklarimi okumana gerek yok..

Toplam borcun bugünkü kurla (tesekkürler reis), 11 bin 160 dolar ediyor. Günlük 280 TL ide yaklasik 15.5 dolar.
Yani borcunu öncelikle dolar olarak düsün ve para kazanma olayina dolar üzerinden bak.

Benim para kazanma önerime gelince; biraz zamanini ayiracaksin ve kripto dünyasina gireceksin. En efektif yolu direk söyleyeyim Price Action, daha sonra istersen harmonic'lere de bakarsin. Kendine bir süre ver bunlari ögrenmek icin, bol bol backtestler yap ve sonra R:R orani (risk-reward- risk-kazanc) oranini gözeterek islem yap.

Dünyada en cok kriptoya yatirim yapip da en cok zarar eden bir millet olarak, buna sebep, acgözlülük, bilgisizlik ve sabirsizlik olarak görüyorum. Trade yapma psikolojisini ögrenip, planina bagli kaldigin müddetce kazanirsin.

Kimse sana büyük paralarla gir, kredi cek vs demiyor (adam zaten borclu, daha da mi borsa sokacaksin diyenler icin). Bir miktarini ayir, mesela 10 dolar diyelim. Günde sadece %5 kar elde ederek, 10 dolarin 1 ay sonunda 4 katina ulasir yani 40 dolar, diger ay 160 dolar, diger ay 640 dolar, diger ay 2560 dolar, diger ay 10.240 dolar. Yaklasik 5.5 aylik bir dönemde, her gün %5 kar aldiginda borcun kapanmis olur.

%5 oran cok yüksek bir oran degil, özellikle kaldirac kullaninca (cahillere simdi kaldirac ile normal para girisinin ne oldugunu, önemli olan R:R orani oldugunu anlatmakla ugrasmak istemiyorum, bilmiyorsaniz susun lütfen). Kaldirac kullanmasan da, Price Action teknikleriyle bu orani günlük rahat yakalarsin. Zaten kisa zaman araliginda (LTF) de islem yapacaksin, al-cik mantigiyla..

Bunun icin biraz kendini egitime verip ögrenmen gerek. Piyasa düsse de yükselse de her zaman kazanirsin. Kripto borsasi bir nehir gibidir, icinde sürekli balik vardir.

Bir cok arkadas temennide bulunmus, ben ise bir cözüm önerisi sunuyorum. umarim borcunu tez zamanda kapatirsin, simdiden basarilar dilerim
Cevabınız için çok teşekkür ederim
CLOUDNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
90 gün şube bekletiyor hesabınızı 91. gün hukuk servisine sevk ediliyor sonrasında sürecler az cok belli
Teşekkür ederim