brooklynin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Meksika sinirindan elini kolunu sallayarak hic bir canli gecemez oyle bir sey yok arkadaslar videoyu izlemeye bile gerek duymadim sakin aklinizdan bile gecirmeyin su anda meksika sinirindan neredeyse izinsiz sinek ucmuyor gelen gocmenlerin durumunu mahkeme karar veriyor ... guney amerika ulkelerinden gelenleri polis geri gonderebiliyor istisnai durumlar harici diger ulkelerden gelenlerin durumunu mahkeme karari belirliyor sinirdan gecenler kesinlikle abd de calisma izni alamiyor bu buyuk bir sorun trump koymustu bu yasayi ve halen ayni yasa gecerli ama Biden cok gocmen aldi isci acigi coktu ama son 4 5 aydir boraz ekonomic skintilar yasadik devlete bir sey oldugu yok arkadaslar olan ayaklarini saglam basamayanlara oluyor her neyse...
Artik sinirdan gecmek bir sey ifade etmeyecek cunku her sey zorlasiyor .... meksika sinirindan mafyaya para veriyorlar gecmek icin 30 bin dolari geciyor abd ye gelmekle is bitmiyor calisma izni verilmiyor calisma izninin olmamasi cok buyuk bir problem cunku su an calisma izni olmayan binlerce is arayan turkler var ve cogunun parasi bitiyor artik yavas yavas ulkeye geri donuyorlar cunku cok asiri gocmen geldi amerika calisma izni olanlara ve isini duzenini kurmus kisiler icin amerikadir arkadaslar insanlar evet zor durumda memleketten kacmak isteyen milyonlarca insan var avrupa da durum zaten farkli degil zaten ukrayna savasindan dolayi 12 milyondan fazla insan avrupaya gocmus tabi isi guzel olan insanlar var .... uzun lafin kisasi bakin her zaman diyorum defalarca yazdim hizmet sektorunden guzel saglam bir mesleginiz yoksa hatta bir den fazla yetenek ve mesleklere sahip olmak gerek arkadaslar yurt disi oyle zannedildigi gibi kolay degil mezuniyetinizin diplomanizin nereden aldiginizin hic bir onemi yok hepsi abd de hic bir sey ifade etmeyen bir kagit parcasi ha guzel ingilizcesini hizlica ilerletenler meslegi olanlar her zaman is bulur yeterki dogru adimlar atsin simdi durumlar biraz daha degisik dunyada cok goc dalgasi oldu... insanlarimiz zannediyorki yurt disina cikinca hersey sanki sihirli degnekle onlerine imkanlar sunuldugunu zannediyor ben 2013 nisan ayinda amerikaya cebimde 34 $ parayla indim ve o gece ise basladim neredeyse 4 meslegim var araba kaporta tamiri , ascilik , donerci, simdi de pasta yapmayi ogreniyorum her gun bir seyler ogrenmekle mesgul olmadiginiz surece kendinize her zaman bir seyler kazandirmadginiz surece dunyanin neresine giderseniz gidin hic bir halt yapamazsiniz oyle uzaktan gorundugu gibi degil. Sakin sinirdan kosarak gecmeyi aklinizin ucundan bile gecirmeyin sizi kevgire cevirirler hic bir seyde olmaz sinir polislerine .
Yani vurma yetkileri var hocam anladığım kadarıyla bugün 2 3 video daha izledim de tutuklama gördüm sadece bir de bir köprü altı varmış sınırda 15 20 bin kişi birikmiş orada da