Değerli kardeşim. Forumdaki e book sorunu eğitime yapılan yatırımdan ziyade, vaad edilen içeriklerle notepad ile özensiz şekilde hazırlanmış ve sonrasında pdf'e çevrilmiş zaman kayıpları. İşlerini iyi yapan ve yaptığı e book'un arkasında duranları tenzih ediyorum.
Falat, sektörde bilgi birikimi çok az olan insanlar bunu ultra süper eğitim, bu eğitimi alınca uçacaksınız gibi cümleler kurarak pazarlamaya çalışırsa, karşı taraf hayal kırıklığına uğrar.
Genç kardeşlerimde gördüğüm sorun şu: bir alanda uzmanlaşmak yerine, her türlü e book'u alıp her alanda uzmanlaşmak istiyor. Öyle bir şey maalesef yok...
1 2 sektörde uzman olup "bu işi x iyi yapar" dedirtmektense anlık olarak para vurma peşinde çoğu kişi.
E book hazırlanacaksa eğer özen gösterilmeli. E book'u alacak kişiler de ince eleyip sık dokumalı. O kitapla alakalı dönüşlere bakmalı (içerik boş mu dolu mu). O zaman o konuyu bilse bile pekiştirmek için satın alır.
Forumdaki şikayetlerin temelini oluşturan unsur da 2 youtube videosu izleyenin e book hazırlaması. Bu yanlış.
Senin dediklerine de tamamen katılıyorum. Beni az çok tanırsın. 39 yaşındayım ve hala eğitime harcama yapıyorum. Bunları da asla masraf olarak görmedim, görmem de. Fakat eğitimi de bilen adamdan alırım. Parası önemli değil. Aldığın eğitim zamanla kat kat fazlasını döndürür.