hep söyledigim bi söz var bu konuyla ilgili,yine söyliyim sürekli egitimler/ebooklar alan birisi olarak
bi ebook alıyorsanız baştan bilinmesi gereken şey sadece şu ; bunun içindeki bilgilerin %99.9 u zaten forumda/google da kendi bulacagınız şeyler.eger vaktim var,ararım,bulurum diyorsanız ebookların işinize yarama ihtimali çok düşük.kendi bilgilerini,tecrübelerini anlatan arkadaşlar çok nadir bu konuda.insanların ebook alırken beklentisi genelde,içinde özel bilgiler/hazine bulacagını düşünmesi.burda olay son derece basit aslında ; paranla,zamanı satın alıyorsunuz.parasını veriyorsun,sagda solda o bilgileri aramakla ugraşmıyorsun.param degerli,zamanım çok,arayıp bulurum ben arkadaş diyorsanız boşa hiçbi egitimi almayın.işinize yarayacak egitim 3-5 yılda bi denk gelirse gelir,gerisi size yaramaz...
kesinlikle hocam çok haklsınız.
bu ayın başında aldığım 2 ebook için 400 liraya yakın ödeme yaptım.
peki bundan mükemmellik mi bekliyorum tabiki hayır.
hocamızın da dediği gibi birincisi ve en önemlisi zaman kazanıyorum.
ikinci olaraksa ebookta en kötü bir bilgi kırıntısını bile kaparsam bu benim için büyük etki yaratıyor.
arkadaşlar eğitiminiz için yaptığınız hiçbir yatırımı israf olarak görmeyin.
şuan masraf kalemlerinizi sayın desem tonlarca israf ettiğiniz para çıkartırım.
ama iyi yada kötü bilgi için yatırılan para hiçbir zaman size birşey kaybettirmez.
bakış açınızı değiştirirseniz en çöp ebooktan,kurstan, workshoptan bile altın çıkarırsınız.
buda bu ay katıldığım bir workshop. buradakiler mesela neredeyse tamamen bildiğim şeylerdi.
fakat farklı açılardan anlatıldığı için bildiklerimi pekiştirdim. bu bile büyük kazanımdır. nereden baktığınıza göre değişir tabi...
her ay eğitimime 5bin lira civarında para yatırıyorum. ve hiçbir zaman pişman olmadım. sizde olmayın.