kendimi bildim bileli insanlar yaptıgım işlerle dalga geçmiştir.tüm gün pc başında oturup,facede filan geziyorsun sanki ne iş yapıyorsun dediler.bahsettikleri o face sayfaları sayesinde çok şükür ne paralar kazandım ben

pc başında oturup ne yapıyorsunu geçtim,zaten bi iş yaptıgına inanmıyor çogu.para havadan geliyor heralde...normalde kimse kazancımı bilmez,babam bigün dayanamayıp 1-2 akrabanın yanında,kazancı benden iyi onun filan demiş hani altda kalmamak için.o ara borçlar çoktu,ben de kazancımın yarısını babama verirdim her ay.onları anlatmış işte o paralar olmasa çok zorlanacaktım filan diye ki evde para varsa vardır,senin-benim olayı olmaz aynı ev içinde.neyse işte ondan sonra milletin bana bakışı,konuşması degişti.ne kadar aldıgımı kimse bilmeye bilmez ama iyi kazandıgımı ögrenmişlerdi sonuç olarak.bu işleri bilirsiniz,laflar çabuk yayılır.o aralar dükkan açmıştım işte evde tüm gün boş boş oturuyor pc başında demesinler diye.normalde yolda görünce selam vermeye tenezzül etmeyen akrabalar/komşular dahi dükkandan çıkmaz oldu.gelen giden yanıma oturup bakıyor,ne yapıyorum,nasıl yapıyorum diye.gelip gidip bizede ögret diyip duruyorlar.hiçbirisinede 1 kelime ögretmedim,ki ben normalde bilgimi paylaşmayı seven bi insanım.ama bu şekilde degil...normalde güldükleri,daşga geçtikleri işin nasıl kazançları oldugunu duyunca herkes çark etti yani.ben yermiyim bunları

ve bunların başıma üşüşme sebepleride başlıktaki sorunun cevabı.evet,işimiz inanılmaz derecede basit.bu yüzden pcnin dügmesin basmaktan ötesini bilmeyen tanışlarım dahi bu işlere girmek için geldiler yanıma.çünkü onlara göre biz bi iş yapmıyoruz.ve tabiki biçogu bizden nefret ediyor.kendisi 12 saat ayakta durup,fiziksel olarak çok zorluklar çekerek asgari ücret alıyor.biz,yeri geliyor onun bu şekilde kazandıgı parayı 1-2 günde kazanıyoruz.üstelikte pc başında,oturup çayımızı çorbamızı içerik.