tihacuM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumunuza istinaden maçı izlemediğinizi düşünüyorum. Fenerbahçe kırmızı kart yiyene dek zaten tek kale oynadı. Kiev’in pozisyonu dahi yoktu. Ya izlememişsiniz ya da izlerken elinizde ki telefona odaklanmışsınız.
Sizde sanırım yazdıklarımı tam okumadınız, tek kale oynamasına birşey diyen oldu mu ? Bana karşı karşıya kaçan net pozisyon söylermisiniz kalecinin kurtardığı net ? Ayrıca bahsettiğim yazıda türk futbolunda geriye yaslanma olayından bahsettim fener ne zaman geriye yaslandı o zaman golleri yedi bunada birşey diyin ? Olaya taraflı bakmayı bırakın artık yaşınız kaç holiganlıkmı oynuyoruz ? Karşındaki takım savaş ülkesinin takımı ne adam akıllı top oynayıp kampları oldu ne yüksek bütçeli net transferleri ? Sen milyon eurolar harcayıp takım kurucaksın aynı takım geçen hafta deplasmanda 1 gol atamıcak (11-11) bu hafta 52.000 kişinin karşısında kırmızı karttan önce 1 gol atamıcaksın kırmızdan sonra geriye çekilip gol yememeye yatıcaksınız. Size önerim ya siz normal maç izlemeyi öğrenin olayın herşeyini düşünüp, yada yorumlara bu kadar kapalı olmayın