Yarın bir gün tekrar PMYO için sınava girecekseniz, yani peşini bırakmayacaksanız size benden bir tavsiye; İlk önce heyet raporuna girin, sonradan hayalleriniz yıkılmasın. Kendime yediremedim, eski askeri hastaneden emekli bir komutan buldum. Kendisi ile konuştum anlattım durumu, sağlıktan geçmen için ben bir şey yapmam (torpil) yani ama tekrar kayıt başvuru süreci mülakat vs. bunları yaşamadan önce seni heyete sokabilirim dedi, bende kabul ettim. Bir önce ki heyette astigmattan kalmıştım o yüzden ilk kaldığın yerden başlayalım dedi, doktorla konuştu ve girdim kontroller yapıldı. Vazgeç boşuna uğraşırsın dedi, bütün hayallerim orada son buldu ve kabullenmiş oldum.
Sizin de Allah korusun tabi ki, gözden çıkmaz başka bir şeyden çıkar emeğinizi düşünün, söylediğimi ihtimal etmeyin. Rabbim inşallah nasip etsin
Bildiğim kadarıyla vücudunda iz olanlar giremiyor, benim vücudumun çeşitli bölgelerinde (kafa
(saç dibi), yanak
(sakal bölgesi), ellerimde, ayağımda vs.) dikiş izi falan var olmayabilir sanırım elimde falan...