cetinbeyy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
madem insanların bu kadar para kazanmasını istiyorsunuz kendi ana gelirinizin nasıl oluşturulduğunu satın insanlara,20 bin lira para kazanıp üç beş kuruş kazandıran makale yazarlığı öğretmek ne kadar mantıklı,madem yardımcı olmak amacınız parayla satmak ne kadar mantıklı
Ne demek parayla satmak ne kadar mantıklı? Brn bu e book u 600 küsur adet sattim 1.5 yilda. Ortalama 40 liradan 24 bin lira yapar. İngilizce kaynaklardan forumlardan yıllarca edindigim bilgilere döktüğümüz emek. Ben makale yazarligi ogretmiyorum. İnsanlarin sitelerine icerik yazarken kisa surede daha fazla hitlenmesi icin yapmalari gereken ufsk ama pek bilinmeyen tiyolari ogretiyorum. Brnim icin her is bir girisimdir. Ogretmenim. Ceviri burom var. Kuruyemis dukkanimiz var. Adsense gelirlerim var. Ebook gelirlerim var. Diyosunuz ki kendi ana gelirinizin olusum surecini satın. Ne yani once ogretmen olup bir sermayeniz olsun mu diyeyim o da alakasiz oldu. Hocam bak yalnis bir konuyu elestiriyosun. Evet kendine hayri olmayan e book satanlar vsr ama genelleme yapamazsin