Çok çok çok
öncelikle konuyu okuduğunuz için teşekkür ederim. 1 bardak çay molasında hem durumu hem de mutluluğumu paylaşmak istedim. Ufakta olsa bir Tüyo (kendimce) vermek istedim.
Dün gece odamda çalışırken 1 saat kestireyim diye alarmı kurup yattım. Son 48 saattir 4 saat uykuyla duruyordum. Haliyle yorgunluk ağır basmış, alarmı duymadan uyumuşum, kalktığımda sabah olmuştu.
Bu gece yine uykusuz kalacağım.
konuya sondan giriş yaptım, çünkü bu sona gelene kadar aradan 9 ay geçmesi gerekti.
imzamdan da anlayacğınız üzere mail satıyorum, 28 ekim tarihinde açtığım konudan 9 ay geçmiş.
Başlarda tek tük olan satışlar son bir kaç aydır ciddi anlamda çoğalmış durumda. Önümüzdeki 30 gün içinde açılmak üzere ücreti ödenmiş 3500 mail bulunuyor.
Neden Çok Yorgunum?
Sabah 07:30 da keçilerimi otlatmaya ve yavruları beslemeye gidiyorum.
08:30 da sanayideki dükkanda oluyorum.
18:30 da sanayideki çay ocağında oluyorum. Hesap açmak için.
21:15 gibi otlatmaya götürdüğüm keçileri süt sağıp dama koymaya götürüyorum.
22:00 gibi eve geçip yemek yiyorum.
23:00 gibi hesap açmaya başlıyorum. Sabaha kadar ne kadar açabilirsem.
07:30 tekrar keçilerin yanına.
Neden Çok Mutluyum?
Kasım ayında çocukarı İstanbula Ailemin yanına tatile gönderirken ne bir işim be de cebimde 5 kuruş param vardı.
Ancak hiç bir zaman umutsuz olmadım. Ailemi gönderme sebebim kafamı toparlamaktı.
Aradan geçen 1 ayda kendime geçici de olsa iş buldum. Satış konum için strateji belirledim. Artık işime yoğunlaşma vaktiydi.
Şimdi Ayda ortalama 5k para harcıyorum. 2 ayrı işim var, ikiside önemli benim için. Çünkü ikisindende kazanıyorum ve çocuklarıma, eşime istediklerini alabiliyorum.
Örneğin bu pazar ailemi dışarı çıkarıp lahmucun ısmarladım, çocuklarıma dondurma aldım. Bu haftasonu da vakit olursa denize götüreceğim.
İşte benim mutlu olmamın sebebi.
Tüyo
Klasik olacak, ancak gerçekçi, gerçekçi olduğunu biliyorum çünkü, kendim yapıp kendim sonuçlarını görüyorum.
yaptığınız işin en iyisini yapmaya çalışın. Kolaya, kurnazlığa kaçmadan hakkıyla yapın. Müşterilerinize saygılı olun. Onlara işinizle alakalı destek verin.
Çalışın, çok çalışın, bu gün yorulun, yarın daha güzel günler için.
Neden Böyle Bir Konu Açtım?
Forum içinde çok umutsuz, morali bozuk üyeler, konular görüyorum.
Hayat düz bir çizgi değildir. Zor zamanlarımız oldu belki de daha zor günler olacak.
Bizim yapmamız gereken asker gibi en kötüsüne hazır olmak. Barışta ve savaşta. En iyi günde ve en kötü günde her sabah güne güçlü başlamalısın.
Unutma, kaybettin zaman, yenildiğinde değil, vaz geçtiğinde olur. Vaz geçme.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
İyi forumlar.